7 augusti 2008

Fokus på börsen igen

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och snart är det dags att återgå till vardagen igen, men jag biter mig envist fast i skärgården en vecka till, sen börjar skolan.


Jag har inte gjort några affärer utan kopplat loss från börsen, men nu är det dags att sätta fokus på börsen igen, och komma igång med bloggen.


Det som har hänt för min del är att det kommit ett bud på Gunnebo Industrier, 185 kr, kursen steg direkt ca 60%, inte så dumt med tanke på hur börsen sett ut för övrigt. Hoppas nu bara att det inte går som med Cision, där budet inte gick igenom och kursen rasade, de aktierna har jag fortfarande kvar.
Annat positivt är att fastighetsaktierna ser ut att röra sig uppåt igen, jag tänker framförallt på Kungsleden som jag köpt fler aktier av.


Helt fel hade jag när jag trodde att den begynnande lågkonjunkturen gjorde att restaurangerna gapade tomma och inga båtar syntes till. När väl det fina vädret kom, kom också de stora lyxbåtara, och serveringarna blev överfyllda, aldrig har jag väl sett så många stora lyxiga båtar. Undrar hur det kommer att se ut nästa sommar?

Inga kommentarer: