20 augusti 2007

Tillbaka i vardagen igen

Tillbaka i vardagen igen efter en skön sommar med välbehövlig vila. Jag har legat lite lågt med affärer på börsen, ibland måste man koppla bort den också. Istället har jag ägnat mig åt renovering av sommarstugan, tagit en tur med båten, njutit av fina sommarkvällar osv. Nu känner jag mig redo för nya affärer.

Idag kom Eastpoints delårsrapport, tillväxten är högre än väntat och den internationella expansionen tar fart, omsättningen ökade med 260%. Eastpoint byter också namn till Getupdated Internet Marketing och blir heltäckande på internetmarknadsföring. Samtidigt renodlar man verksamheten och bryter ut dotterbolaget Crystone, kanske delas det ut till aktieägarna? Det händer alltid spännande saker med Eastpoint.

Under hösten tänker jag börja med lite kortare affärer igen. Visserligen förespråkar jag långsiktighet, men en viss summa tänker jag avsätta till daytrading. Hur det går kommer jag att rapportera om här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

varför tror du att Eastpoints kurs faller på en så stark rapport?

finansmamman sa...

Det kan ju vara så att marknaden hade förväntat sig ett ännu bättre resultat efter skatt. Nedgången är dock marginell, 10 öre.