16 mars 2016

Säljer Fortnox

Vi har haft några sköna dagar i solen på sydliga breddgrader och lägligt nog fortsätter solen att lysa här hemma, åtminstone idag. På morgonpromenaden såg jag förresten den första blåsippan.

Jag har sålt mina aktier i Fortnox. Då Visma har lagt ett bud på bolaget, 24 kronor per aktie, tyckte jag det var ett bra tillfälle att ta hem vinsten efter kursuppgången i samband med budet.

Jag känner också viss oro över de meningsskiljaktigheter som finns i ledningen, det visar sig också i denna fråga, styrelsen rekommenderar budet, medan största ägaren motsätter sig budet. I det här fallet tar jag det säkra före det osäkra och säljer.

Äntligen har House of Cards börjat igen, dags för ett nytt avsnitt ikväll.

3 kommentarer:

Kampen mot index sa...

Hej!

Riktigt trevlig uppgång i bolaget. Jag valde att sälja av en del av mina aktier i Fortnox eftersom jag är nöjd med uppgången och placerar dessa pengar i andra bolag som jag hoppas gör samma tillväxtresa.

Kampen mot index

Signs sa...

Grattis till bra affär! Har följt Fortnox länge, men det blev aldrig någon investering, det blev Vitec istället, inte dumt det heller även om aktierna såldes lite för tidigt. Nu har jag en investering kvar i samma bransch- i ett onoterat nischat affärssystemföretag där vi försöker lära av hur Vitec har byggt upp sitt bolag och framgångsrikt kombinerat organisk tillväxt med förvärv. Det är spännande att få vara med från början.

finansmamman sa...

Tack för kommentarer, jag hoppas era investeringar blir lyckade.