4 november 2010

Säljer minilong i Volvo

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve lämnar räntan oförändrad och aviserar nya stödåtgärder för att stötta den amerikanska ekonomin, det gjorde susen för världens börser som stiger, härligt.

Extra glad blir jag också när Ratos lämnar en kanonrapport, vinsten mer än tredubblas, ett resultat före skatt på 1450 miljoner kronor redovisas för det tredje kvartalet, att jämföra med vinsten motsvarande period i fjol på 422 miljoner kronor.

Än så länge har jag bara skummat rapporten, det kommer även andra rapporter av intresse, som Dibs Payment till exempel. Bolaget planerar nu för en expansion utomlands, i första hand på den europeiska marknaden.

Jag hoppas få lite tid i eftermiddag och studera både Ratos och Dibs rapporter närmare.

Ironroad som jag skrivit om tidigare har fått en ny order från Svenska Spel som tycker att VMS, Video Messaging Service ligger helt rätt i tiden, tanken är att använda VMS i en kampanj för BingoLive. Ingen kurspåverkan direkt, som med många småbolag är omsättningen av aktien liten, här får man se upp.

Volvo är uppåt idag, jag nöjer mig med uppgången och säljer min minilong i Volvo. Nu närmar sig helgen med halvdag på börsen imorgon så nya investeringar i en future får vänta till nästa vecka.

Inga kommentarer: