5 mars 2008

Lite om Getupdated

Det var länge sedan jag skrev något om Getupdated, internetmarknadsföring, som jag har som en liten krydda. Kursen verkar ha parkerat sig runt 15 kr, tänk när de som mest var uppe i 40 kr. Positivt att de haft en stor kundtillströmning i början på året, runt 200 nya kunder.
Läser idag i Internetworld att Getupdated ska stå som huvudsponsor i en stor mässa i USA, man ser det som ett bra tillfälle att stärka sitt varumärke, och visa upp sig. Den amerikanska marknaden är viktig och kan bli hur stor som helst. Sponsoravtalet tar ca tio procent av totala marknadsföringsbudgeten, men är säkert väl investerade pengar. Artikeln finns att läsa här.

Jag gillar Getupdated, det händer alltid mycket runt bolaget, och de jobbar med en framtidsmarknad. Även om kursen pendlar kraftigt vill jag gärna följa med på resan ett tag till.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lärde mig om Predition market när jag läste boken "wisdom of Crowds". Prediciton market tror jag är 3.0 IT, något som kommer att komma mer och mer och anävndas både publikt men också inom beslutsfattning inom organisationer.

Detta borde anävndas för att spå börsens kortsikitga framtid! Skulle vara ett lätt sätt att få ytterligare en referenspunkt.

Kolla in Bloggen nedan, grymt uppdaterat inom området

http://www.midasoracle.org

Svenks aktör som jag googla fram som håller på med Predition market i sverige! coolt med företag i framkant!

http://www.redict.se