11 juni 2007

Hexagon uppåt på börsen och åtgång på pc-kort

Börsen verkar ha stabiliserat sig igen, hoppas det bara var ett tillfälligt hack.

Just nu känner jag mig ganska nöjd över att jag köpte fler Skistar, ser att kursen tuffar på uppåt. Jag räknar med fortsatt uppgång under hösten, när bokningarna av vintersemestrar tar fart. Det kanske är dags att sälja när skidsäsongen tar slut, tycker mig ha sett det mönstret, men det återstår att se, mycket kan hända till dess.

Eastpoints nyemission övertecknades med 23%, det står klart idag , mer att läsa på ngnews. Nyemissionen gör det möjligt att bl.a. fortsätta den internationella expansionen. Kursen har legat still ganska länge nu, runt 20 öre. Jag tycker det är en spännande aktie, som jag tänker fortsätta följa, en av mina "kryddor".

Hexagon fortsätter att klättra uppåt. Idag kom nyheten att man förbereder börsnotering av HexagonPolymers, den planeras till första halvåret 2008.

En sån tur att vi beställde "vanligt" bredband till stugan, eftersom det verkar vara strykande åtgång på pc-kort och usb-modem till 3G.

1 kommentar:

Anonym sa...

Eastpoint kommer att uppvärderas flera hundra procent, när röken lagt sig och investerare får klart för sig att det finns + 10 bolag med stor tillväxt i koncernen, var av några riktigt fina guldägg inom internetmarketing! Aktien handlas idag med en 50% rabatt.