12 september 2007

Insiders handlar

Efter en titt på insiderlistan igår, kan jag konstatera att West Sibirians ordförande har köpt
35 000 aktier i bolaget, han tror uppenbarligen på West Sibirian. Idag startar också Goldman Sachs bevakning av bolaget, så det känns riktigt bra.
På listan finns också Klövern, som jag har intresse i. Där har en styrelsemedlem köpt 45 500 aktier, det känns också bra. Jag brukar titta på insiderlistan lite då och då, många gånger kan man se att insiders passar på att handla när börsen går ned. Ibland säljs ju stora innehav också, och då kan man fråga sig varför, är det en varningsklocka eller?

GetUpdated (Eastpoint) har fått en stor order av Sony BMG, man ska tillhandahålla ett helhetskoncept för internetmarknadsföring för BMG:s Sverigemarknad. "Det är viktigt för oss att utveckla marknadsföringen av våra artister och produkter på internet" säger BMG:s marknadschef. Får se nu om det händer något med aktiekursen...

Att sparande i fonder har gått ned har vi ju kunnat läsa de senaste dagarna. Det finns ju en uppsjö av olika sparprodukter och förmodligen letar fondspararna säkrare alternativ. Känns det för nervöst vid en kursnedgång på börsen, är det kanske bättre att söka andra sparformer.

Inga kommentarer: