9 maj 2007

Fortnox och Sony Ericsson mobiler

NGM börsen har nu beslutat att lista Fortnox på sin oreglerade lista Nordic MTF. Första handelsdag blir 14 maj. Bolaget har jag skrivit om i tidigare inlägg, det tillhandahåller administrationsprogram över nätet. Jag kommer bevaka första handelsdagen och se om jag ska stå fast vid min strategi, att sälja en börspost och behålla den andra, tror nog att kursen kan nå upp till 3,50 kr.

Jag blev besviken idag när Sony Ericsson (artikel i DN)presenterade sina nya mobiler, ingen hade inbyggd gps, det hade jag förväntat mig, kanske får det bli en ny Nokia istället. Men som aktieägare i Ericsson känns det naturligtvis inte bra, hoppas att inte alltför många väljer konkurrenterna nu.

2 kommentarer:

Diversifierad sa...

Jag byter gärna en länk fortfarande. Lägger till dig i listan på en gång nu.

Har funderat på Bure för länge sen, men jag kände mig lite skeptisk på framförallt att tjäna pengar på skolor. Gärna privata skolor, men jag tycker dom ska investera en eventuell vinst i verksamheten och inte ge till ett investmentbolag...

Däremot funderar jag just nu på HQ som jag såg att du har. Vad tror du, är det läge att gå in nu efter senaste dagarnas fall?

finansmamman sa...

Tror du gör rätt som köper HQ, visserligen är utdelningen tagen och spliten gjord, men de har säker mer att ge på lite sikt.