23 oktober 2007

Inte förvånande Hemtex!

Att Hemtex resultatvarnar förvånar mig inte, jag anser man är på väg att förstöra sitt goda rykte med ständiga reor. Det är märkligt att man påstår sig ha stora lager som man tvingats rea ut, dessa reor har ju pågått under en längre tid, flera år skulle jag vilja säga. Numera känns det som att gå in i en lagerlokal, och inte i en ombonad textil och heminredningsbutik. Jag tror ingen handlar till ordinarie pris längre, eftersom man vet att om ett par dagar hänger skylten -50 % uppe igen. Jag har själv handlat dunkuddar och täcken till familjen, självklart till halva priset, i olika omgångar. Det känns inte seriöst när man har ständig rea, tråkigt också om Hemtex förstör sitt väl inarbetade namn och varumärke.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte bara att Hemtex rear ut sitt sortiment, de ordinarie priserna är alldeles för höga, både i förhållande till kvalité och design.

Hanna sa...

Håller helt med både dig och anonym. Dessutom är det väl inte helt lagligt att annonsera utförsäljning om det inte de facto ÄR ett lager som rensas (hur man nu ska bevisa det). Tråkigt tycker jag, mest för deras eget rykte...

Ekonomiskt Sinne sa...

hej!
ja, hemtex tycker jag har rea jämt!
har oxå reagerat på det.