20 november 2014

Hemma igen

Det blev ett lite längre uppehåll på bloggen än vad jag tänkt mig och det blir inget längre inlägg idag heller.

Jag har ett dygn försenad kommit hem från USA där jag hälsat på dottern. Härligt att träffa henne igen och se att hon har det bra, dessutom fick jag en del julklappar handlade.

Inte lika härligt med inställt flyg hem, men att tekniken inte fungerar som den ska ibland är bara att acceptera. Men att däremot bli inkvarterad på ett ruggigt, slitet och ofräscht motell i väntan på nästa dags flyg hem är inte acceptabelt. Det kändes inte speciellt trevligt att krypa ner mellan lakanen på motellet.

Jag förstår att SAS måste spara, men det här är inget bra sätt. Nummer ett måste vara att ta hand om passagerarna på bästa sätt. Jag hoppas inte slitna motell ingår i SAS besparingsprogram.

Nu har jag dragit på mig en dunderförkylning och huvudet känns blytungt. Jag återkommer när jag piggnat till.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Trist! Känner dock inte alls igen mig i det du skriver. Har hänt mig två gånger och bägge gånger skötte SAS det utmärkt med bra information, hotell, måltider o.s.v.

Anonym sa...

Räkna inte bort SAS. ;)

Svante1 sa...

Hade biljett hem från NY för ett antal år sen.. men SAS hade överbokat planet hem till Gbg. Det blev ett j-vla väsen när vi inte kom med.. Hotade med kvällsblaskorna..men vi fick sex timmar i loungén med hyggligt käk och 700 dollar/person.

Anonym sa...

Hej!
Synd att du är sjuk.
Här kommer en tips(icke aktierelaterad).
Prova med ingefära te honung och citron.
Ingredienser:
4 dl vatten
Några cm färsk ingefära
1 pressad citron
1 msk honung
Gör så här:
Koka upp vattnet och ingefäran i 10 minuter. Sila bort ingefäran. Ta en ordentlig matsked med honung, tillsätt citron och drick.
Hoppas att du snart mår bättre och att du kryar på dig.
Önskar dig fredagsmys och en riktigt trevlig helg.

Anonym sa...

Hej,

Det finns många nya noteringar just nu. Thule, NP3 fastigheter, PowerCell bl.a.

Tecknar du några av dessa?

Anonym sa...

Hej!

Tråkigt att de aldrig lär sig!

På resa från Paris till Stockholm för dryg 10 år sedan blev planet ståendes på plattan, det var något tekniskt fel och reservdel skulle flygas ned från Sverige, efter 2h i Stolarna fick vi kliva av och efter ytterligare 4h kunde vi åka hemåt fast då var det nästan natt. På plats var det 1000 utsäkter och löften om att alla skulle få komma hem, transport (taxi) eller extra övernattning skulle ordnas.

Väl på Arlanda upphörde alla garantier, vi fick klara oss själva! Efter att ha betalt för hotellnatt på Arlanda + ny tågbiljett hem dagen efter har jag aldrig mera åkt med SAS (och tänker inte göra det heller)!

Anonym sa...

”Köpläge i högriskaktien som kan klättra 60 procent”
http://www.va.se/
NYHETER Aktien är på tok för lågt värderad, enligt VA:s experter som spår en rejäl uppgång. Men det är inte utan risker. "Vi är i princip ensamma om att ge köprek."
SAS!!!!

finansmamman sa...

Hej,
Tack för dryckestips, det har blivit åtskilliga koppar i helgen. Vitlök påstås också vara en bra ingrediens, inte så gott att dricka kanske.

Angående flygförseningar, de gånger jag råkat ut för längre förseningar har flygbolagen skött det exemplariskt, dock inte denna gång. Jag hoppas detta var en engångsföreteelse, men det är definitivt inget som gagnar SAS.

Jag tecknar inte Thule, Powercell eller NP3.