12 november 2007

Helgen försvann i ett nafs

På språng hela helgen, den försvann i ett nafs. Som förälder blir man ofta engagerad i barnens aktiviteter, som att sköta matchklockan på innebandymatcher t.ex. Naturligtvis är det frivilligt hur mycket man vill ta del, men det mesta bygger på föräldramedverkan, de flesta hjälper också till, dessutom är det väldigt kul.

Ser att Eastpoint-Getupdated fått uppdrag av Microsoft att ansvara för koncept, design och teknisk implementation vid nytt intranät.

För oss som är intresserade av Alfa Laval finns mycket att läsa i senaste numret av Affärsvärlden, dock inte på nätet ( om man inte är prenumerant vill säga) utan i papperstidningen, som jag lyckats hitta efter visst besvär. Även Aktiespararna har en analys av bolaget.

Cheuvreux höjer riktkursen på Intrum Justitia till 125 kr. Jag sålde av några Intrum i torsdags eftermiddag till en bra kurs, det blev en ganska kort affär till slut. Jag har dock aktien kvar i min långsiktiga portfölj. Nu ser det ju inget vidare muntert ut på börsen, så uppgången lär nog dröja.

Inga kommentarer: