25 februari 2008

Skistar satsar

Det var kul att prova en av Skistars anläggningar igen, och jag har bara gott att säga, allt fungerade perfekt. Bra service, trevligt bemötande, info om väder, öppna liftar osv. Min man lyckades tappa liftkortet mellan springorna på altangolvet, adjöss med det. Spärrnumret för att få ett nytt kort låg naturligtvis kvar hemma, men man var vänlig nog att ge honom ett nytt kort ändå.
Massor med snö och massor med folk, jag blev förvånad att det var så många gäster från våra grannländer, man hörde nästan mer finska än svenska, en hel del engelsktalande också.
Vädret skiftar i fjällen, en dag var det mer eller mindre snöstorm. Nöjer man sig inte med att sitta i stugan och mysa är det nog inte så dumt med en aktivitetsanläggning som man nu planerar i Sälen. Framförallt för barnfamiljer tror jag detta kan vara lockande, men även för den som inte åker skidor i familjen. Även efter en hel dags skidåkning är våra barn pigga på att bada och bowla, så nog kan en sådan anläggning utnyttjas även fina dagar.
Skistar satsar alltså 300 miljoner kronor på ett upplevelsecentrum i Sälen med äventyrsbad, bowling, restauranger, lekland m.m. Detta för att locka turister i alla väder året om.
Det har gått lite trögt med aktien, hoppas den vänder uppåt igen.

3 kommentarer:

Markus sa...

Di tycker inte att det gått trögt :)

Dexter sa...

Jag tillhör också en av dom som tror på skistar.

finansmamman sa...

Tack för länken!