10 januari 2012

Säljer Seamless, köper Black Earth Farming

Jag har sålt mina aktier i Seamless, jag känner mig nöjd med uppgången. Aktien har haft en fantastisk utveckling på kort tid och sedan avtalet med Kinnevik blev känt lyfte kursen rejält.

Bolaget är fortfarande klart intressant, men jag tror att kursen kan  falla tillbaka en del efter den kraftiga uppgången, då kan jag tänka mig att gå in igen. Som aktieägare i Kinnevik är jag ändå med på ett hörn i Seamless.

I samband med kvittning sålde jag mina Black Earth Farming, idag ser jag läge att gå in igen då kursen ligger runt 15 kr. Hoppas nu på en vändning för bolaget med bland annat höjda vetepriser.

Ett annat bolag som kan vara ett turnaround case är Lindab som idag annonserar ett besparingspaket och sänker tillväxtmålen. Aktien har tappat en hel del det senaste året och ett åtgärdspaket kan vända den nedåtgående spiralen.

Vestas Wind är en annan turnaroundkandidat liksom Nokia och Kapp-Ahl, för den som vågar. Själv nöjer jag mig för tillfället med en investering i BEF och Nokia.

Nu står strax middagen på bordet, idag är det min man som står för menyn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt tips är Geveko, en outsider vilket du verkar gilla, hehe
Kolla på bolaget...

börspappan sa...

fan vad du är smart gumman-har du inte funderat på att skilja dej?
jag har en massa minus som du kan dra av?
vad hade han lagat? gick det att äta?

nisse sa...

Nokia har en hel del att bevisa innan de är tillbaka på banan.Den senaste mobilen ser inte ut att vara någon försäljningssucce

finansmamman sa...

Anonym,
Tack för tipset!

Börspappan,
Middagen var jättegod.

Nisse,
Det dröjer nog innan vi ser en vändning, om det vänder...