27 februari 2012

Äntligen hemma, uppdatering pågår

Ja, så är jag hemma igen efter en härlig sportlovsresa, allt har klaffat perfekt. Efter en flygresa söderut bar det av med buss upp på slingriga vägar, en resa vi sent ska glömma, väl framme hade vi hyrt en lägenhet som visade sig ha en fantastisk utsikt över skidorten och Alperna.

Här hade vi en härlig vecka med strålande solsken och fin skidåkning, väldigt avkopplande. Jag har läst några böcker, ekonomin har fått vila och kontakten med resten av världen har varit på sparlåga. För mig är det nödvändigt att koppla bort börs och ekonomi ibland, att ladda om, då känner jag mig redo för nya affärer.

Igår hade jag tänkt uppdatera mig på börsen, istället fick jag tillbringa tre timmar bland sladdar, modem och samtal med Telia för att försöka få igång internet, mycket irriterande.

Det är väl konstigt, ingenting är rört på en vecka men av någon anledning finns ingen anslutning. Telia har heller ingen förklaring, men till slut hoppade internet igång, men då var det dags för sängen.

I veckan pågår mobilmässan i Barcelona, jag är mest nyfiken på vad Nokia har att visa upp och kanske får vi uppdaterade försäljningssiffror över de olika mobiltelefonerna.

Börsen verkar annars ha varit lugn under veckan, Grekland har fått sitt paket och inget dramatiskt tycks ha hänt.

Nu ska jag uppdatera mig på börsen och det ekonomiska läget.

4 kommentarer:

börspappan sa...

men hur var det med solen?
på modemet ska finnas en liten reststartknapp-använd en pennspets-telia är dåligt, klart dom måste veta vad som är fel? fast det var väl dom som ordnade anslutningen efter 3 tim.? i mitt hus har vi bredband2-suveränt billigt och bra-en avknoppning från framfab i lund, tror jag.

mfdl80 sa...

Nokia blev ju en liten besvikelse i måndags men enligt rapporter så ska försäljningen i staterna gått uppåt.

börspappan sa...

ser nu att det var sol. måste vara roligare (billigare?) åka söderut till riktiga alper?
om det blir ett börsras, ska man behålla och köpa mer-eller (typiskt)sälja med förlust?

finansmamman sa...

Sol var det som sagt, prismässigt som en resa till svenska fjällen, men större totalupplevelse.

mfdl,
Ja, tydligen har försäljningen ökat, hoppas den tar fart ordentligt med nya mobiler.