14 februari 2012

Tufft för bioteknikbolagenBioteknikbolagen har sannerligen haft det motigt den senaste tiden, idag är det Karo Bio som tvingas avbryta sina fasIII studier med Eprotirome, tråkigt, men tyvärr en del av vardagen när det gäller forskningsprojekt.

Extra känsligt förstås när det gäller mindre bolag som ofta står och faller med enstaka projekt, något som man måste vara medveten om som investerare. Själv betraktar jag mindre bioteknikbolag som kryddor.

Desto roligare nyheter kommer från medicinteknikbolaget MedicPen som tecknat ett försäljningsavtal med ett schweiziskt teknikbolag.

Swiss Mobile Med får rätten att integrera MedicPens datoriserade tablettdispenser, Medimi, i sitt system och rätten att sälja produkten till sina kunder över hela världen. Ett snabbt sätt att komma ut på marknaden enligt MedicPens vd.

Bolaget har sen tidigare också ett samarbete med Ericsson. Intressant aktie, men riskfylld, läs gärna vad jag skrivit tidigare om MedicPen.

För några dagar sedan hade vi problem med en kärvande avstängningskran, en rörmokare fick blixtinkallas för att åtgärda problemet.

Det var inget fel på arbetet, men hantverkarens kontroll på bokföringen var desto sämre, samma faktura har dykt upp tre gånger i brevlådan!!

5 kommentarer:

börspappan sa...

undrar om inte karo bio är billig nu?

finansmamman sa...

För mig känns aktien inte billig.

börspappan sa...

du menar alltså att 45 öre är dyrt?
den kan ju bara gå oppåt?

börspappan sa...

förresten, kan du inte lägga ut ett foto med nya frisyren?

finansmamman sa...

Eller nedåt.