22 juni 2009

Oljepriset på fall

Det blev en ganska fin midsommarhelg ändå, visserligen fick vi sitta inomhus för första gången på jag vet inte när, men tio grader är i lägsta laget för att ens försöka sitta ute. Som vanligt när midsommar passerat så kommer sommaren, idag är det strålande.

Den här veckan är det ganska lugnt, dottern är på läger i tennismetropolen Båstad för att vässa formen till kommande säsong. Där pågår samtidigt en stor juniortävling i tennis och jag fick just reda på att hon klarat sig igenom första omgången, få se nu om hon klarar sig igenom nästa också. Sonen valde istället att stanna här och ta med sig en kompis, nu är det fiske som gäller.

Idag får vi besök av den lokala byggaren som eventuellt ska hjälpa oss med att göra en ny altan och lite andra renoveringsarbeten. Vi hoppas kunna använda oss av rotavdraget till en del projekt. Här är det bäst att läsa på ordentligt så man vet vad som gäller. Det ska bli intressant att höra vad byggmästaren tycker om den nya så kallade fakturamodellen.

Oljepriset fortsätter sjunka och så även oljebolagen på börsen. Jag har sålt alla oljecertifikat men fortsätter priset ner är det kanske dags att gå in igen, men inte riktigt än, jag tror det ska ner lite till.

Idag flyttar Black Earth Farming till OMX mid cap.

Inga kommentarer: