22 maj 2009

Det är förkylt

Det var längesen jag känt mig så utslagen av en förkylning, det här måste vara en extra elak variant jag åkt på. Därför har det inte blivit så mycket skrivet på bloggen den här veckan.

Nu börjar äntligen förkylningen ge med sig men jag tar ändå ledigt från börsen idag och återkommer på måndag.

Trevlig Helg!

4 kommentarer:

Jim sa...

Hej
Verkar vara många som är förkylda nu. Som tur är, är jag inte en av dem. Mycket träning och bra kost så klarar man det mesta, intalar jag mig.

Jag har haft en intensiv vecka på marknanden. Har idag i två omgångar sålt mina Xact bear, inköpta vid två olika tillfällen. Tyvärr blev det ingen vinst, slutade nästintill "oavgjort.

Utöver det har jag under veckan gjort en mycket kort affär i Connecta. Omsättningen i aktien är av förklarliga skäl låg och rörelserna därför slagiga och i relation till index orytmiska, vilket både medför risker och öppnar för möjligheter. Jag har även lättat på innehavet i Getinge.

Idag har jag dessutom inhandlat BEF, eftersom jag tror att dagens kursfall var så pass stort att det kommer korrigeras när volymerna ökar efter helgen.

finansmamman sa...

Det hjälpte inte med bra kost och motion den här gången. Du kanske har något bra tips.

Hoppas du har rätt angående BEF. Har du köpt inför rapporten?

Jim sa...

Nja, mina tips är nog rätt förnumstiga...jag håller mig frisk genom mycket utomhusidrott, mestadels skidåkning och löpning, och genom en "osvensk" kost - väldigt lite kött och väldigt mycket bönor, linser, ärtor och liknande, samt givetvis gröt och fibrer i den mängd en skidåkare bör få i sig :)

Jag köpte BEF främst för att jag såg möjlighet till en väldigt kortsiktig affär, aktier som rör sig väldigt mycket åt något håll en dag har ju en tendens att återställa i vart fall delar av rörelsen under de närmast följande dagarna, förutsatt att aktien har någorlunda volym på omsättningen.

finansmamman sa...

Man tackar för tipsen, gröt är nog bra.